Atria Wilhelm Grillibalkan 320g

Kuoreton Wilhelm Grillibalkan sopii niin ruoanlaittoon kuin grillaukseenkin. A-luokan lihansyöjien kotimaisesta naudan ja viljaporsaan lihasta valmistettu Wilhelm-herkku taipuu vaikkapa lehtitaikinan väliin kääräistyksi piiraaksi, jonka valmistat näin: Kauli voitaikinalevyjä hieman ohuemmaksi. Leikkaa taikinan keskelle viiltoja siten, että reunat jäävät ehyiksi. Laita taikinan keskelle ohut tanko Emmental-juustoa, Wilhelm Grillibalkan ja tomaattipyrettä. Taita taikina päälle, käännä saumapuoli alaspäin ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Ainesosat
Liha (viljaporsas, nauta), vesi, silava, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, aromi (mm. muskottipähkinä), mausteet (mm. korianteri, paprika), hydrolysoitu kasviproteiini (rapsi, maissi, auringonkukka), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1102 kJ
Energia
266 kcal
Rasva
23 g
josta tyydyttynyttä
9,4 g
Hiilihydraatit
2,8 g
josta sokeria
0,9 g
Proteiini
12 g
Suola
2 g