Atria Possun Grillipekoni Karamelli 350g

Possun Grillipekoni Karamelli on ohueksi leikattu sopivasti makea marinoitu pekonisiivu. Valmistat grillipekonisiivut parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä n. 10 min. Kääri siivut folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua. Tarjoa esimerkiksi grillikasvisten ja -perunoiden kera.
Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Ainesosat
Viljaporsaan kylki (75 %), vesi, fariinisokeri, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, chili, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina), tomaattijauhe, jodioitu suola, aromit (mm. paprika), hydrolysoitu maissiproteiini, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1173 kJ
Energia
283 kcal
Rasva
23 g
josta tyydyttynyttä
7,8 g
Hiilihydraatit
6,9 g
josta sokeria
5,9 g
Ravintokuitu
0,4 g
Proteiini
12 g
Suola
1,1 g
Valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila 70 °C. Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.