Atria Kanan Sisäfilee Hunaja-Pippuri 300g

Hunaja-pippurimarinoidut Atria Kanan sisäfileet voi tarjota grillattuna, erilaisten kastikkeiden kanssa, osana salaattia, riisin kanssa tai vaikka padassa vihannesten kanssa. Valmistat kanan sisäfileet ottamalla ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana. Laskemalla tuotteidemme hiilijalanjäljen ymmärrämme perusteellisesti, mistä päästöt syntyvät, ja miten voimme pienentää niitä entisestään.

Ainesosat
Broilerin sisäfilee (76 %), vesi, maltodekstriini, hunaja (1 %), jodioitu suola, omenaviinietikka, aromit (mm. paprika), sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, persilja), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
371 kJ
Energia
88 kcal
Rasva
1 g
josta tyydyttynyttä
0,3 g
Hiilihydraatit
2,8 g
josta sokeria
1,3 g
Ravintokuitu
0,1 g
Proteiini
17 g
Suola
0,88 g
Valmistusohje
Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75 °C.