Atria Kanan Ohut Fileeleike Sitruuna & Pippuri 1000g

Atria-Kanan-Ohut-Fileeleike-Sitruuna-&-Pippuri_610337.png
Liha on aina suomalaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria Kanan Ohut Fileeleike Sitruuna & Pippuri sopii todella moneen kanaruokaan ja maistuu koko perheelle. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä fileeleike sopii mainiosti mm. salaatin joukkoon. Valmista kanan fileeleikkeet ottamalla ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Sydänmerkkituote. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin filee (74 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, maltodekstriini, jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. sipuli, musta-, viher- ja rosépippuri, cayenne), maissitärkkelys, aromit (mm. paprika), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), sitruunamehujauhe, auringonkukkaöljy, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 480 kJ
Energia 114 kcal
Rasva 4,4 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Hiilihydraatit 2,3 g
josta sokeria 1 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 16 g
Suola 0,88 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?