Atria Grilliribs Vaahterasiirappi-Chipotle n600g

Atria Grilliribs Vaahterasiirappi-Chipotle on possun herkullisinta grillattavaa. Vaahterasiirapin makuinen marinadi on sopivan makea ja Chipotle tuo ribsiin hieman potkua mikä sopii rasvaiselle possun ribsille erinomaisesti. Valmiiksi mausteut grilliribsit on pakattu keiton kestävään kalvoon. Ribsit voi kypsentää pakkauksessaan sous vide –valmistustavalla vesihauteessa ja viimeistellä grillissä. Keittokalvo ei nopeuta valmistusta, mutta helpottaa ja varmistaa mehevän lopputuloksen ja mahdollistaa siistin valmistuksen.

Ainesosat
Viljaporsaan luullinen kylki (80 %), vesi, mausteet (mm. chipotle, paprika, valkosipuli), jodioitu suola, sokeri, fariinisokeri, etikka, muunnettu maissitärkkelys, vaahterasiirappijauhe, aromit, karamellisoitu sokeri, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
817 kJ
Energia
196 kcal
Rasva
13 g
josta tyydyttynyttä
4,7 g
Hiilihydraatit
3,8 g
josta sokeria
2,3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
15 g
Suola
1,2 g
Valmistusohje
VESIHAUDE: Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessa n. 100 °C vesihauteessa 1,5 tuntia. Poista pakkauksestaan, grillaa tai paista pintaan väriä. Voit käyttää pakkaukseen jäänyttä marinadia glaseeraukseen. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C. TAI UUNI: Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 150 °C. Poista liha pakkauksestaan ja aseta lihapuoli ylöspäin leivinpaperilla suojatulle uunipellille. Laita pelti uunin keskitasolle ja kypsennä tasalämmöllä 1,5 tuntia. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
Vaahterasiirappi-Chipotle Grilliribsit & grillinachot
0
Tutustu reseptiin