Atria Grilliduo 650g

Grilliduopakkaus, jossa mehevää kanaa ja possua omissa lokeroissaan. Makuparin Paistileike Hot Honey tarjoaa klassikkomaku hunajan pienellä tulisella potkulla ja Possun Grillipekoni Caramelissa fariinisokeri tuo juuri sopivasti makeutta ohuelle possun kylkisiivulle. Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Poista lihat pakkauksesta. Grillaa tai kypsennä uunissa 225°C n. 20-25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C.

Ainesosat
Kanan paistileike Hot honey - suomalaista marinoitua broilerin reisilihaa - broilerin reisiliha (80 %), vesi, sokeri, mausteet (mm. chili, mustapippuri, jalapeno, paprika, cayenne), jodioitu suola, hunaja, säilöntäaineet (E 262, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromit, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), hiivauute, hapettumisenestoaine sitruunahappo. Broilerinlihan alkuperä Suomi. Possun grillipekoni Karamelli - suomalaista marinoitua viljaporsaan kylkeä siivutettuna - viljaporsaan kylki (75 %), vesi, fariinisokeri, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, chili, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina), tomaatti, jodioitu suola, aromit (mm. paprika), hydrolysoitu maissiproteiini, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
851 kJ
Energia
205 kcal
Rasva
15 g
josta tyydyttynyttä
4,7 g
Hiilihydraatit
4,5 g
josta sokeria
3,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
13 g
Suola
1,1 g
Valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kana: Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10-15 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C. Possu: Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila 70 °C.