Vaahterasiirappi-Chipotle Grilliribsit & grillinachot
Makean tuliset ribsit saavat makunsa herkullisesta vaahterasiirappi-chipotlekastikkeesta, ja kylkeen valmistuvat rennot grillinachot kaikilla herkuilla. Tämä kombo sopii täydellisesti viikonlopun herkkupöytään tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin!
Raaka-aineet
2 pkt Atria Grilliribs Vaahterasiirappi-Chipotle n600g
Grillinachot
250 g kirsikkatomaatteja
2 kpl suippopaprikaa
0,5 rkl öljyä
200 g maissilastuja
0,5-1 dl jalapenoja
100 g cheddar-juustoa
150 g ranskankermaa
0,5 ruukkua korianteria
Valmistusohje
- Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessa n. 100 °C vesihauteessa 1,5 tuntia. Poista pakkauksestaan, grillaa tai paista pintaan väriä. Voit käyttää pakkaukseen jäänyttä marinadia glaseeraukseen. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja paloittele paprikat. Voitele tilavan grillivuoan pohja öljyllä. Lado puolet maissilastuista, kirsikkatomaateista, paprikoista ja jalapenoista vuokaan ja ripota päälle raastettua cheddar-juustoa. Lado päälle toinen samalainen kerros ja ripota päälle loput juustot. Grillaa keskilämmöllä kannella peitettynä noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on kunnolla sulanut. Nosta grillistä ja viimeistele ranskankermanokareilla ja korianterilla.
- Tarjoa grillinachot vaahterasiirappi-chipotle grilliribsien kanssa.