Vaahterasiirappi-Chipotle Grilliribsit & grillinachot

Työaika 30 min Kokonaisaika 2 t
4 annosta

Makean tuliset ribsit saavat makunsa herkullisesta vaahterasiirappi-chipotlekastikkeesta, ja kylkeen valmistuvat rennot grillinachot kaikilla herkuilla. Tämä kombo sopii täydellisesti viikonlopun herkkupöytään tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin!

Raaka-aineet

2 pkt Atria Grilliribs Vaahterasiirappi-Chipotle n600g

Grillinachot

250 g kirsikkatomaatteja

2 kpl suippopaprikaa

0,5 rkl öljyä

200 g maissilastuja

0,5-1 dl jalapenoja

100 g cheddar-juustoa

150 g ranskankermaa

0,5 ruukkua korianteria

Valmistusohje

  1. Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessa n. 100 °C vesihauteessa 1,5 tuntia. Poista pakkauksestaan, grillaa tai paista pintaan väriä. Voit käyttää pakkaukseen jäänyttä marinadia glaseeraukseen. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C. 
  2. Halkaise kirsikkatomaatit ja paloittele paprikat. Voitele tilavan grillivuoan pohja öljyllä. Lado puolet maissilastuista, kirsikkatomaateista, paprikoista ja jalapenoista vuokaan ja ripota päälle raastettua cheddar-juustoa. Lado päälle toinen samalainen kerros ja ripota päälle loput juustot. Grillaa keskilämmöllä kannella peitettynä noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on kunnolla sulanut. Nosta grillistä ja viimeistele ranskankermanokareilla ja korianterilla.  
  3. Tarjoa grillinachot vaahterasiirappi-chipotle grilliribsien kanssa.