Tuunausvinkit vappuun

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Vappumenu IGS (2).jpg

Perunasalaatti, nakit ja pikkusyötävät ovat vapun klassikkoherkkuja! Näillä vinkeillä tuunaat klassikkoherkut helposti vappua varten.

Raaka-aineet

Perunasalaatti

1 rs Atria Perunasalaatti 400g

1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 100g

punasipulia

hienonnettuja yrttejä

Cocktailpalat lihapullilla

1 pkt Atria Artesaani Rustiikkinen Lihapulla 250g

patonkia

kirsikkatomaatteja

1 pkt Atria Ranch Coleslaw 300g

Serpentiininakit

1 pkt Atria Rehti Lihaisa Nakki 280g

Valmistusohje

Perunasalaatti

  1. Siirrä valmis perunasalaatti kauniiseen tarjoiluastiaan.
  2. Lisää päälle rapeaksi paistettua pekonia, punasipulirenkaita ja hienonnettuja yrttejä.

 

Cocktailpalat lihapullilla

  1. Leikkaa patongista viipaleita.
  2. Levitä patongille Ranch Coleslawta ja lisää päälle lihapulla sekä puolikas kirsikkatomaatti.

 

Serpentiininakit

  1. Leikkaa nakit spiraaleiksi. Pujota nakin sisään varrastikku ja leikkaa viistomainen viilto nakin ympäri tikkuun asti. Varo, ettei nakki katkea. 
  2. Paista serpentiininakit pannulla varovasti käännellen.