Tortillapiirakka

Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
2 annosta
004 Heidi & Jessica 3-2025.jpg

Tortillapiirakka on kevyt ja maistuva herkku, joka sopii niin välipalaksi kuin vaikka kevyeksi lounaaksi. Voit valita täytteet oman makusi mukaan ja kokeilla rohkeasti erilaisia versioita - lopputulos on aina herkullinen!

Raaka-aineet

0,5 pkt Atria Vuolu Kana Fajitas 200g

tortillalettu

öljyä

3 kpl kananmunia

100 g kevytraejuustoa

40 g babypinaattia

100 g kaali-porkkanasalaattia

0,5 kpl punainen paprika kuutioituna

jalapenoa hienonnettuna

50-100 g kevytjuustoraastetta

Valmistusohje

  1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
  2. Voitele piirakkavuoka. Laita tortillalettu vuokaan ja painele se tasaiseksi.
  3. Riko letun päälle kolme kananmunaa ja sekoita joukkoon raejuusto. Vatkaa kananmunien rakenne rikki.
  4. Lisää täytteet siten, että jätät juustoraasteen päällimmäiseksi.
  5. Laita tortillapiirakka uuniin ja paista noin 20 minuuttia.
  6. Anna jäähtyä hetki, nosta tarjolle ja nauti esimerkiksi salaatin kera.