Täytetyt halloweenpaprikat
Halloweenin aikaan ruoan ei tarvitse olla vain maukasta – se voi myös näyttää hurjan hauskalle! Tässä reseptissä paprikoihin kaiverretaan kurpitsalyhtyjen inspiroimat kasvot, ja ne täytetään maukkaalla seoksella jauhelihaa, riisiä ja kastikkeita. Lopputulos on sekä täyttävä että teemaan täydellisesti sopiva!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Parempi Nauta Jauheliha 10% 400g
4 kpl oransseja paprikoita
1 kpl sipuli
2 rkl tacomaustetta
3 dl keitettyä riisiä
2 dl salsakastiketta
3 rkl kolmen pippurin tuorejuustoa
Valmistusohje
- Poista hattu ja siemenkota paprikasta. Leikkaa paprikan sivuun halloweenkasvot.
- Kuori ja leikkaa sipuli.
- Ruskista jauheliha ja sipuli pannussa. Mausta jauheliha tacomausteseoksella.
- Sekoita riisi, jauhelihaseos, salsakastike ja tuorejuusto massaksi. Lisää massa paprikoiden sisälle ja lisää hattu päälle.
- Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes paprikat ovat kypsiä.