Suolainen hävikkipannari
Hävikkipannari on täydellinen valinta aamupalaksi, välipalaksi tai vaikka juhliin tarjottavaksi! Esivalmisteluissa menee vain muutama minuutti ja uuni hoitaa loput. Mikä parasta, voit laittaa pannarin täytteeksi mitä tahansa, mitä kotoa jo löytyy.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Murea & Nopea Kana Lempeän Pippurinen 180g
3 kpl kananmunia
7,5 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
2 rkl sulaa voita tai margariinia
150 g juustoraastetta
100 g pinaattia, sipulia, purjoa tai muita kasviksia
Valmistusohje
- Yhdistä munat ja maito. Vatkaa joukkoon jauhot, suola ja rasva.
- Anna turvota 30 min. Leikkaa kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi. Voit halutessasi kuullottaa kasvikset sekä Nopea & Murea -lastut pannulla. Sekoita kasvikset pannukakkutaikinan joukkoon.
- Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä täyte tasaisesti. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa 25 min tai tasalämmöllä 250 asteessa ensin 10 min ja sitten 225 asteessa n. 15 min, kunnes pannukakun pinta ja pohja ovat saaneet kauniin värin.