Sitruunakanaa jogurttikastikkeella ja kurkku-papusalaatilla
Tässä reseptissä Välimerelliset maut kohtaavat kotiruoan helppouden. Meheväksi paistettu sitruunakana täydentyy pehmeällä jogurttikastikkeella sekä raikkaalla salaatilla.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Sitruuna & Pippuri 1000g
200 g sugar snaps -herneenpalkoja
200 g edamamepapuja
1 kpl iso kurkku
0,5 kpl fenkoli
0,5 kpl makea sipuli
tillin oksia
Jogurttikastike
2 dl turkkilaista jogurttia
1 kpl valkosipulinkynsi
0,5 dl tilliä hienonnettuna
0,5 dl ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl valkoviinietikkaa
0,5 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Sulata herneenpalot ja pavut, jos käytät pakastetuotteita.
- Leikkaa huuhdotut kurkut ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi huuhdottu fenkoli.
- Kuori ja viipaloi sipuli.
- Sekoita kasvikset isossa kulhossa.
- Grillaa tai paista kanoja kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C.
Jogurttikastike
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna yrtit.
- Sekoita jogurtin joukkoon valkosipuli, hienonnetut yrtit, valkoviinietikka, suola ja mustapippuri.