Possua grillissä ja vihannesnyytit

Näin valmistat helposti porsaan sisäfileetä grillissä. Possun kaveriksi voit valmistaa ihania vihannesnyyttejä juuri omista lempi kasviksistasi. Bataatin tilalla voit esimerkiksi kokeilla perunaa, porkkanaa tai paprikaa.
Raaka-aineet
500 g Atria Possun Sisäfilee Naturell n500g
2 kpl Raparperin vartta
1 kpl Iso bataatti
Pieni pala tuoretta inkivääriä
Mustapippuria
Suolaa
Öljyä paistamiseen
Leivinpaperia ja foliota
Valmistusohje
- Putsaa porsaansisäfilee pintakalvoista, leikkaa pihveiksi ja mausta mustapippurilla.
- Sipaise pintaan hieman öljyä ja grilliin.
- Grillaa pintaan kaunis väri ja kypsennä muutama 3-4 minuuttia puoleltaan.
Voit nostaa pihvit folioon vetäytymään, kunnes kasvisnyytit ovat kypsyneet. - Voit käyttää pakasteesta esikypsennettyjä juureskuutioita tai
tehdä nyytit alusta asti itse. - Tee leivinpaperista ja foliosta samankokoisia neliöitä.
- Laita uloimmaksi aina folio ja sen sisään yksi leivinpaperi palanen.
- Kuori ja pilko pieniksi paloiksi bataattia, huuhtele raparperin varret ja leikkaa myös pieniksi paloiksi bataattikuutioiden joukkoon.
- Raasta päälle tuoretta inkivääriä ja viimeiseksi sulje folio tiukasti.
- Nostele nyytit grilliin ja grillaa epäsuorassa lämmössä noin 30minuuttia, kunnes bataatti on pehmeää.