Nakkitaquitot

Taquito on pieni tacorulla, joka sisältää yleensä lihaa tai juustoa. Rulla paistetaan rapeaksi öljyssä ja herkutellaan esimerkiksi salsan tai salaatin kanssa. Me rullasimme pienen maissitortillan sisään tuorejuustoa, cheddaria sekä Atria Rehti lihaisan nakin - ja näin syntyi nakkitaquito! Nakkitaquitot sipaistaan öljyllä ja paistetaan rapeiksi näppärästi airfryerissä tai uunissa. Päällä rapea ja sisältä makoisan mehevä nakkitaquito onkin vapun hauskin, herkullisin ja helpoin tarjottava!
Raaka-aineet
16 kpl pieniä maissitortilloja
100 g taco-, chili- tai paprikamaustettua tuorejuustoa
150 g raastettua cheddaria
2 pkt Atria Rehti Lihaisa Nakki 280g
2 rkl öljyä
Valmistusohje
- Sipaise kunkin maissitortillan yhteen reunaan tuorejuustoa. Ripota päälle hyppysellinen cheddarjuustoraastetta. Laita juuston päälle nakki ja rullaa napakaksi rullaksi niin, että sauma jää rullan alle.
- Sipaise pullasudilla rullien pintaan hiukan öljyä ja nosta rullat airfryerin koriin tai leivinpaperoidulle uunipellille. Paista airfryerissä 190 asteessa noin 6 minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 8 minuuttia, kunnes nakkitaquitot ovat saaneet hieman väriä ja reunat rapeutuneet.
- Tarjoa nakkitaquitot esimerkiksi coleslawn tai salsan kanssa.