Makkaraplatter ja herkkudipit

Makkaraplatter kruunaa kesän grillibileet. Herkulliset ja helpot dipit valmistuvat käden käänteessä ja maistuvat monelle. Tulisen ystävälle tomaattipohjainen sriracha-dippi ja perinteisemmästä nauttivalle maukas dijon-dippi. Voit varioida platteria myös omilla lempigrillimakkaroillasi! Tämä platter sopii erinomaisesti esimerkiksi juhannuspöytään ja on nopea valmistaa.
Raaka-aineet
240 g Atria Artesaani Perinteinen Makkara 240g
240 g Atria Artesaani Ranskankerma-Ruohosipuli Kanamakkara 240g
240 g Atria Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 240g
240 g Atria Artesaani Bratwurst 240g
Dijon-dippi
400 g Turkkilaista jogurttia
3 rkl Dijon- sinappia
2 rkl Hunajaa
Sriracha-dippi
400 g Turkkilaista jogurttia
3 rkl Sriracha- kastiketta
3 rkl Tomaattipyreetä
Vihreä salaatti
1 rk Jääsalaattia
1 kpl Tomaattia
0,5 kpl Kurkkua
0,5 kpl Punasipulia
300 g Atria Coleslaw Sweet Vinegar 300g
300 g Atria Coleslaw 300g
Valmistusohje
- Sekoita dipit. Turkkilainen jogurtti, dijon sekä hunaja.
- Turkkilainen jogurtti, sriracha-kastike sekä tomaattipyree.
- Pese salaatinlehdet ja silppua kulhoon. Leikkaa tomaatti sekä kurkku kuutioiksi. Kuori ja leikkaa sipuli suikaleiksi sekä lisää salaattiin.
- Sekoita salaatin joukkoon sweet vinegar coleslaw.
- Kaada perinteinen coleslaw kulhoon.
- Grillaa makkarat kypsiksi.
- Nosta grillatut makkarat lankulle tai vadille sekä lisää dipit sekä salaatit kulhoissa esille.