Kanelilla maustetut kananfileenugetit
Työaika
20 min
Kokonaisaika
20 min

Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.
Raaka-aineet
2 pkt Atria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g
2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
4 dl pankojauhoja
1 tl suolaa
2 tl kanelia
öljyä paistamiseen
Valmistusohje
- Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
- Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa. Voit myös kypsentää nugetit airfryerissa: pirskota kanapalojen päälle öljyä, nosta airfryerin koriin ja kypsennä 200 asteessa 8 minuuttia. Kääntele paistamisen puolivälissä.
- Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.