Kanapitaleivät mansikkasalsalla

Valmista helposti maukkaat kanapitaleivät grillissä. Kevyt mansikkasalsa on hyvä ja raikas vaihtoehto pitaleivän väliin. Tämä resepti sopii täydellisesti kuumiin kesäpäiviin!
Raaka-aineet
300 g Atria Kanan Sisäfilee Ranch 300g
Valmiita pitaleipiä
Revittyä vihreää salaattia
Vihreitä mietoja pepperoneja
Mansikkasalsa
1/2 l Tuoreita mansikoita
2 kpl Tomaattia
Punaista chiliä oman maun mukaan
1/2 kpl Punasipulia
1 dl Tuoretta basilikaa
Lime
Valmistusohje
- Valmista mansikkasalsa. Poista mansikoista vihreät kannat. Pilko mansikat ja tomaatit kuutioiksi ja silppua punasipulia sekä chili joukkoon. Mausta tuoreella basilikalla ja purista hapoksi limeä.
- Nostele pitaleivät grilliin tai uuniin nopeasti lämpenemään. On tärkeää, ettet paista pitaleipiä liian kauan, etteivät ne kuiva vaan pysyvät pehmeinä.
- Grillaa kanansisäfileet kypsiksi, 3-4 minuuttia per puoli.
- Halkaise pitaleipä ja lisää täytteet. Pitaleivän pohjalle voit laittaa vihreää raikasta salaattia, lusikallisen tomaatti-mansikkasalsaa ja viimeistellä kanan sisäfileillä.