Kanapitaleivät mansikkasalsalla

Työaika 30 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta
Näyttökuva 2025-05-26 161413.png

Valmista helposti maukkaat kanapitaleivät grillissä. Kevyt mansikkasalsa on hyvä ja raikas vaihtoehto pitaleivän väliin. Tämä resepti sopii täydellisesti kuumiin kesäpäiviin!

Raaka-aineet

300 g Atria Kanan Sisäfilee Ranch 300g

Valmiita pitaleipiä

Revittyä vihreää salaattia

Vihreitä mietoja pepperoneja

Mansikkasalsa

1/2 l Tuoreita mansikoita

2 kpl Tomaattia

Punaista chiliä oman maun mukaan

1/2 kpl Punasipulia

1 dl Tuoretta basilikaa

Lime

Valmistusohje

  1. Valmista mansikkasalsa. Poista mansikoista vihreät kannat. Pilko mansikat ja tomaatit kuutioiksi ja silppua punasipulia sekä chili joukkoon. Mausta tuoreella basilikalla ja purista hapoksi limeä.
  2. Nostele pitaleivät grilliin tai uuniin nopeasti lämpenemään. On tärkeää, ettet paista pitaleipiä liian kauan, etteivät ne kuiva vaan pysyvät pehmeinä.
  3. Grillaa kanansisäfileet kypsiksi, 3-4 minuuttia per puoli.
  4. Halkaise pitaleipä ja lisää täytteet. Pitaleivän pohjalle voit laittaa vihreää raikasta salaattia, lusikallisen tomaatti-mansikkasalsaa ja viimeistellä kanan sisäfileillä.