Kanaburgerit ja sinappikurkkukastike

Näin valmistuu ihanan maukkaat kanahampurilaiset kätevästi grillissä! Sisälle voit valmistaa maistuvaa sinappikurkkukastiketta, ihanan mehevää kananfileetä ja rapeaa kanapekonia.
Raaka-aineet
650 g Atria Kanan Minuuttifilee Merisuola 650g
4 kpl Täysjyväruisleipää
1 kpl Tuore ananas
Rapeaa salaattia
Mustapippuria myllystä
120 g Atria Suomalainen Kanapekoni 120g
Sitruunan mehua
Sinappikurkkukastike
2 dl Kevyt kermaviili
Jalapeno viipaleita
1-2 rkl Sinappikurkkusalaattia
Yhden hampurilaisen makrot
1259 kj 301 kcal
Proteiini 36g
Rasva 23g
Hiilihydraatit 33g
Valmistusohje
- Ota kanafileeleikkeet jääkaapista lämpenemään.
- Kuori ananas ja viipaloi renkaiksi, poista kova keskikohta terävällä veitsellä.
Huuhtele ja kuivaa salaatti. - Nostele kanan ohutfileeleikkeet grilliin, lisää ananasviipaleet,
kanapekoni ja lopuksi leivät. - Lisää kanafileeleikkeiden pintaan mustapippuria. Grillausaika
on noin 3-4 minuuttia per puoli. Purista leikkeiden päälle sitruunamehua ja voit halutessasi lisätä myös hieman suolaa. - Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
- Kasaa burgeri. Levitä lämpimän leivän pohjalle sinappikurkkukastiketta,
lisää grillattu kananfileeleike, ananasviipale, rapeat kanapekoni siivut ja
viimeisenä rapea salaatinlehti. Hattu päälle ja nauttimaan.