Kanaburgerit ja sinappikurkkukastike

Työaika 25 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
001 Heidi & Jessica 5-2025.jpg

Näin valmistuu ihanan maukkaat kanahampurilaiset kätevästi grillissä! Sisälle voit valmistaa maistuvaa sinappikurkkukastiketta, ihanan mehevää kananfileetä ja rapeaa kanapekonia.

Raaka-aineet

650 g Atria Kanan Minuuttifilee Merisuola 650g

4 kpl Täysjyväruisleipää

1 kpl Tuore ananas

Rapeaa salaattia

Mustapippuria myllystä

120 g Atria Suomalainen Kanapekoni 120g

Sitruunan mehua

Sinappikurkkukastike

2 dl Kevyt kermaviili

Jalapeno viipaleita

1-2 rkl Sinappikurkkusalaattia

Yhden hampurilaisen makrot

1259 kj 301 kcal

Proteiini 36g

Rasva 23g

Hiilihydraatit 33g

Valmistusohje

  1. Ota kanafileeleikkeet jääkaapista lämpenemään.
  2. Kuori ananas ja viipaloi renkaiksi, poista kova keskikohta terävällä veitsellä. 
    Huuhtele ja kuivaa salaatti.
  3. Nostele kanan ohutfileeleikkeet grilliin, lisää ananasviipaleet, 
    kanapekoni ja lopuksi leivät.
  4. Lisää kanafileeleikkeiden pintaan mustapippuria. Grillausaika 
    on noin 3-4 minuuttia per puoli. Purista leikkeiden päälle sitruunamehua ja voit halutessasi lisätä myös hieman suolaa.
  5. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
  6. Kasaa burgeri. Levitä lämpimän leivän pohjalle sinappikurkkukastiketta, 
    lisää grillattu kananfileeleike, ananasviipale, rapeat kanapekoni siivut ja 
    viimeisenä rapea salaatinlehti. Hattu päälle ja nauttimaan.