Kana-nacholautanen

Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
2 annosta
Kana-nacholautanen.jpg

Tämä superherkullinen rapeaa kanaa, tuoresalsaa ja nachoja sisältävä herkku valmistuu hetkessä. Valmiiksi kypsät, rapeapintaiset kananfileepalat ovat lämmitystä vaille valmiita.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Hornet Buffalo Bites 600g

1/2 rkl sriracha-kastiketta

2 dl ranskankermaa

100 g nachoja

Salsa

1/2 kpl punasipuli hienonnettuna

1 kpl chili hienonnettuna

2 tl hienonnettua korianteria

10 kpl kirsikkatomaattia pilkottuna

1 kpl avocado kuutioituna

1 kpl limen mehu

suolaa

mustapippuria

1 tl sokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita salsan ainekset keskenään.
  2. Sekoita sriracha ranskankermaan.
  3. Kuumenna kananfileepalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda uunissa myös nachot. Kokoa annokset ja herkuttele. Voit kypsentää kanat myös airfryerissa: Laita kanat airfryerin koriin yhteen kerrokseen ja kypsennä 180 asteessa 20 minuuttia välillä käännellen. Lisää päälle nachot ja kypsennä vielä noin 5 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75°C ja palat ovat rapeita.
  4. Kokoa annokset ja herkuttele.