Ilmafriteeratut possunachot

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2 annosta
Nacho_pelti.jpg

Herkuttele kätevästi airfryerillä valmistuvilla possunachoilla! Annoksen kruunaavat herkulliset dipit, joiden avulla herkutteluun voi tuoda esimerkiksi lisää tulisuutta oman maun mukaan.

Raaka-aineet

200 g valmista possua tai Atria Vuolu Possun Paisti Buffalo

200 g nachoja

2 dl raastettua cheddarjuustoa

60 g mustapapuja, valutettuna ja huuhdeltuna

60 g maissia

1 kpl jalapeno, viipaloituna

Lisäksi

salsa, ranskankerma ja guacamole tarjoiluun

Valmistusohje

  1. Kuumenna airfryer 180 asteeseen.
  2. Levitä nachot tasaisesti airfryerin koriin.
  3. Lisää viipaloitu possu, mustapavut, maissi ja jalapeno nachojen päälle.
  4. Ripottele päälle raastettu cheddar-juusto.
  5. Paista airfryerissa 5-7 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kupliva.
  6. Tarjoile salsan, ranskankerman ja guacamolen kanssa.