Hodaribuffet

Työaika 40 min Kokonaisaika 40 min
6 annosta
7442_1831_4117_ATRIA_Hodaribuffa_käsi_4_5_3.jpg

Vapun ja kesäjuhlien hauskin tarjottava on hodaribuffa kaikilla mausteilla! Perinteiset hodarit nakilla maistuvat varmasti kaikille. Lisäksi hodarin voi täyttää esimerkiksi maukkaalla jauhelihalla tai kätevällä Vuolu-kanalla. Tee lisäksi helppoa varhaiskaalicoleslawta sekä ihanan pirskahtelevaa kirsikkatomaattisalsaa ja laita tarjolle ranskankermaa, juustokastiketta ja sipulirouhetta. Näin helpot ja herkulliset juhlat voivat alkaa!

Raaka-aineet

Vuolu-hodari

1-2 kpl avokadoa

6 kpl hot dog -sämpylöitä

150 g ranskankermaa

2 pkt Atria Vuolu Kana Fajitas 200g

Kirsikkatomaattisalsa

1 kpl valkosipulinkynsi

0,5 kpl ruukku korianteria tai lehtipersiljaa

1 rkl oliiviöljyä

1 kpl limetin mehu

1 tl sokeria

0,5 tl suolaa

chiliä makusi mukaan

1 kpl suippopaprika

250 g kirsikkatomaatteja

Nakkihodari

1 pkt Atria Rehti Lihaisa Nakki 280g

6 kpl hot dog -sämpylöitä

1 dl sipulirouhetta

Coleslaw

1 dl majoneesia

0,5 kpl ruukku korianteria tai lehtipersiljaa

100 g varhaiskaalia

Jauhelihahodari juustokastikkeella

1 kpl pieni sipuli

1 kpl suippopaprika

1 pkt Atria Parempi Nauta Jauheliha 10% 400g

1 tl suolaa

1 tl valkosipulijauhetta

2 tl paprikajauhetta

0,5 tl rouhittua mustapippuria

2 kpl kevätsipulin varsia

6 kpl hot dog -sämpylöitä

1-2 dl juustokastiketta

Valmistusohje

Vuolu-hodari salsalla ja avokadolla

  1. Tee ensin salsa. Hienonna valkosipulinkynsi ja korianteri varsineen. Laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, limetin mehu, sokeria ja suola sekä makusi mukaan chiliä. Leikkaa suippopaprikat pieniksi kuutioiksi ja kirsikkatomaatit neljään osaan. Lisää kulhoon ja sekoita. Jätä tekeytymään.
  2. Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa kuorettomiksi viipaleiksi.
  3. Lämmitä halutessasi sämpylät ja sipaise niihin ranskankermaa. Täytä sitten salsalla, Vuolu-kanalla ja avokadolla.

 

Nakkihodari coleslawlla

  1. Valmista ensin coleslaw. Sekoita kulhon pohjalla majoneesi ja hienonnettu korianteri tai lehtipersilja. Suikaloi kaali ohueksi mandoliinilla tai tukevalla isolla veitsellä ja sekoita hyvin majoneesin joukkoon. Jätä tekeytymään.
  2. Kuumenna nakit esim. grillaamalla, pannulla paistamalla tai mikrossa. Lämmitä halutessasi sämpylät ja täytä coleslawlla, nakilla tai kahdella ja sipulirouheella.

 

Jauhelihahodari juustokastikkeella

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa suippopaprika pieniksi paloiksi.
  2. Laita jauheliha kuivalle paistinpannulle ja kuumenna pannu. Anna jauhelihan kypsyä muutama minuutti paikoillaan, käännä se ja anna paistua vielä muutama minuutti paikoillaan. Riko sitten jauhelihan rakenne, mausta suolalla, valkosipuli- ja paprikajauheella sekä mustapippurilla. Paista käännellen kypsäksi.
  3. Hienonna kevätsipulin varret.
  4. Lämmitä halutessasi sämpylät ja täytä ne jauhelihalla sekä juustokastikkeella ja viimeistele kevätsipulilla.