Halloweenin avoburgerit
Kun Halloween-juhlat lähestyvät, on aika loihtia tarjolle myös teeman mukaisia tarjoiluja. Nämä hauskat ja helposti koottavat burgerit tarjoillaan ilman ylintä sämpylänkantta, jolloin täytteet pääsevät loistamaan – tai pelottelemaan – vapaasti.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Burger Naudanliha 480g
2 kpl hampurilaissämpylöitä
suolaa ja pippuria
4 kpl cheddarjuustosiivuja
4 kpl salaatinlehtiä
1 kpl pihvitomaatti
ketsuppia ja sinappia
Valmistusohje
- Ota burgerliha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistamista.
- Leikkaa jauheliha neljään osaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista tai grillaa pihvejä noin 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +70 °C.
- Leikkaa juustosiivuihin halloween-kasvot ja lisää kuumien pihvien päälle lämpenemään.
- Halkaise ja paahda sämpylät molemmilta puolilta.
- Leikkaa pihvitomaatti viipaleiksi.
- Lisää sämpylän pohjalle ketsuppia ja sinappia. Lisää salaatti ja tomaattiviipale. Lisää lopuksi jauhelihapihvi.