Grilliperunat valkosipulikanatäytteellä
Työaika
15 min
Kokonaisaika
1 t

Herkulliset grilliperunat valmistuvat käden käänteessä. Perunoiden kaveriksi sopii mainiosti Vuolusta valmistettu valkosipulikanatäyte.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu 200g
1 rs Atria Valkosipuli Grillisalaatti 350g
4-6 kpl Perunoita
1/2 dl Silputtua ruohosipulia
1 dl Saksanpähkinöitä
Foliota
Valmistusohje
- Pese perunat ja kääri ne alumiinifolioon. Valmista hiillos ja laita perunat folioon ja lisää hiilloksen joukkoon kypsymään. Voit samanaikaisesti grillailla ritilän päällä muita grillattavia, kun perunat kypsyvät hiilloksen joukossa. Kypsennysaika riippuu perunoiden koosta, mutta varaa tähän aikaa noin 40-60 minuuttia. Voit myös esikypsentää perunoita uunissa valmiiksi, kääriä folioon ja vasta sitten lisätä ne hiilloksen joukkoon, kun on ruoan valmistusaika. Kypsyyden voit tarkastaa avaamalla käärettä ja pistämällä perunaa haarukalla.
- Valmista täyte. Sekoita kulhossa valkosipuligrillisalaatti, silputtua ruohosipulia ja Vuolu-kanaa.
- Halkaise kypsä grilliperuna veitsellä tekemällä pintaan risti. Lusikoi perunalle täytettä ja viimeistele annos murskatuilla saksanpähkinöillä ja ruohosipulisilpulla.