Grilli-quesadillat

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Screenshot 2025-07-31 at 15.30.51.png

Vamos - tästä äkkilähtö Meksikon aurinkoon! Quesadillat ovat meksikolaista pikaruokaa tai yöpalaa parhaimmillaan: pakkaa tortillaletun sisään maukasta Ranch Coleslaw -salaattia, kalkkunaa sekä juustoa ja grillaa pinta rapeaksi. Täydellinen quesadilla-hetki kruunataan pikkuisen polttavalla dipillä!

Raaka-aineet

8 kpl tortillaa

1 pkt Atria Vuolu Kalkkunafilee Pehmeä Savu 150g

1 pkt coleslaw

150 g juustoraastetta

Salsa-jogurttidippi

3/4 dl tulista salsaa

1 1/2 dl turkkilaista jogurttia

2 rkl korianteria hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Tee ensin dippi. Sekoita kulhossa salsa ja jogurtti. Ripottele päälle korianteri.
  2. Lämmitä grilli keskilämmölle. Levitä tortillaletuille puoleen väliin asti ohuelti coleslaw-salaattia ja kalkkunasiivuja. Ripottele päälle juustoraaste. Käännä tortillan toinen puoli kanneksi ja nosta grilliin.
  3. Grillaa, kunnes pinta on ruskistunut, käännä ja anna vielä toisen puolen saada hieman väriä.