Grilli-quesadillat
Vamos - tästä äkkilähtö Meksikon aurinkoon! Quesadillat ovat meksikolaista pikaruokaa tai yöpalaa parhaimmillaan: pakkaa tortillaletun sisään maukasta Ranch Coleslaw -salaattia, kalkkunaa sekä juustoa ja grillaa pinta rapeaksi. Täydellinen quesadilla-hetki kruunataan pikkuisen polttavalla dipillä!
Raaka-aineet
8 kpl tortillaa
1 pkt Atria Vuolu Kalkkunafilee Pehmeä Savu 150g
1 pkt coleslaw
150 g juustoraastetta
Salsa-jogurttidippi
3/4 dl tulista salsaa
1 1/2 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl korianteria hienonnettuna
Valmistusohje
- Tee ensin dippi. Sekoita kulhossa salsa ja jogurtti. Ripottele päälle korianteri.
- Lämmitä grilli keskilämmölle. Levitä tortillaletuille puoleen väliin asti ohuelti coleslaw-salaattia ja kalkkunasiivuja. Ripottele päälle juustoraaste. Käännä tortillan toinen puoli kanneksi ja nosta grilliin.
- Grillaa, kunnes pinta on ruskistunut, käännä ja anna vielä toisen puolen saada hieman väriä.