Banaaniohukaiset pekonilla ja maapähkinävoi-jogurttivaahdolla
Herkuttele syntisen hyvällä aamupalalla, joka valmistuu vain vartissa! Tässä reseptissä kermainen maapähkinävoi-jogurttivaahto ja rapeaksi paistettu pekoni kruunaavat rahkaohukaiset.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Rahkaohukainen Banaani 380g
1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 200g
Maapähkinävoi-jogurttivaahto
1 dl kuohukermaa
3 rkl paksua turkkilaista jogurttia
3 rkl pehmeää maapähkinävoita
Valmistusohje
- Valmista maapähkinävoi-jogurttivaahto. Vaahdota kerma. Notkista maapähkinävoi sekä nostele jogurtin kanssa kermavaahdon sekaan.
- Ruskista pekonit pannulla ja paista letut samalla pannulla pekonien jälkeen.
- Lisää rapeat pekonit kuumien ohukaisten päälle ja lisää jogurttivaahtoa lopuksi.