Banaaniohukaiset pekonilla ja maapähkinävoi-jogurttivaahdolla

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
014 Kuvaus 9-2025 LOW RES.jpg

Herkuttele syntisen hyvällä aamupalalla, joka valmistuu vain vartissa! Tässä reseptissä kermainen maapähkinävoi-jogurttivaahto ja rapeaksi paistettu pekoni kruunaavat rahkaohukaiset.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Rahkaohukainen Banaani 380g

1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 200g

Maapähkinävoi-jogurttivaahto

1 dl kuohukermaa

3 rkl paksua turkkilaista jogurttia

3 rkl pehmeää maapähkinävoita

Valmistusohje

  1. Valmista maapähkinävoi-jogurttivaahto. Vaahdota kerma. Notkista maapähkinävoi sekä nostele jogurtin kanssa kermavaahdon sekaan.
  2. Ruskista pekonit pannulla ja paista letut samalla pannulla pekonien jälkeen.
  3. Lisää rapeat pekonit kuumien ohukaisten päälle ja lisää jogurttivaahtoa lopuksi.