Currykastike kanalla
Tällä ohjeella valmistat varmasti maailman helpointa ja parasta currykastiketta kanalla!
Paras currykastike kanalla on täyteläisen maukasta ja se valmistuu helposti ja nopeasti. Kanaksi valitaan reilun kokoiset ja mehukkaat Atrian Rustiikkikuutiot Kanafileestä Merisuola 350g. Kastike valmistuu muutamasta aineksesta eikä pilkkomista tai muuta esivalmistelua tarvita. Lopuksi loraus kermaa ja pirskaus sitruunamehua - ja herkullinen ateria on valmis!
Raaka-aineet
2 rkl Öljy/Voi
350 g Atria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g
1 rkl Currya
2 rkl Vehnäjauhoja
3 dl Vettä
1 kpl Kanaliemikuutio
2 dl Ruokakermaa
1-2 tl Sitruunamehua
Lisäksi esimerkiksi ateriajyviä ja höyrytettyjä kasviksia
Valmistusohje
- Kuumenna paistinpannussa loraus öljyä ja/tai nokare voita. Laita rustiikkikuutiot pannulle ja paista välillä käännellen muutaman minuutin ajan, kunnes kuutiot ovat saaneet pintaan väriä.
- Ripota pannulle curry sekä vehnäjauhot ja paista reippaasti käännellen noin minuutin ajan. Lisää joukkoon vesi ja kanaliemikuutio, kuumenna ja keitä sekoitellen noin 5 minuutin ajan. Kaada joukkoon kerma ja anna kastikkeen hautua noin 10 minuuttia välillä sekoitelen.
- Mausta kastike pienellä määrällä sitruunamehua. Voit kokeilla sitruunan sijaan myös ripausta sitruunapippuria. Tarjoa kastike esimerkiksi ateriajyvien sekä höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Vinkki! Kuitupitoisen ja ravitsevan aterian saat, kun valitset currykastikkeen kanssa riisin sijaan kotimaisen ateriajyvän. Ravitsemuksellisen laadun lisäksi ateriajyvät ovat riisiä maukkaampia!