Banaaniohukaiset makean nälkään tai välipalaksi
Tällä reseptillä tuunaat rahkaohukaisista täydellisen herkun makean nälkään tai helpoksi välipalaksi.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Rahkaohukainen Banaani 380g
1 prk maustamatonta rahkaa
1 rkl maapähkinävoita
saksanpähkinöitä
1 kpl banaani
hunajaa tai vaahterasiirappia
Valmistusohje
- Lämmitä rahkaohukaisia paistinpannussa miedolla lämmöllä. Saat rahkaohukaisiin lisää makua ja kaunista väriä, jos laitat pannulle hieman voita.
- Pilko kulhoon banaani. Soseuta banaani haarukalla painellen.
- Lisää sitten rahka ja maapähkinävoi, sekoita huolellisesti.
- Laita lusikalla täytettä ohukaisten päälle ja murskaa pähkinöitä pintaan.
- Voit lisätä annoksen päälle juoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia.