Banaaniohukaiset makean nälkään tai välipalaksi

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
014 MyBNB x Atria 10-2025.jpg

Tällä reseptillä tuunaat rahkaohukaisista täydellisen herkun makean nälkään tai helpoksi välipalaksi.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Rahkaohukainen Banaani 380g

1 prk maustamatonta rahkaa

1 rkl maapähkinävoita

saksanpähkinöitä

1 kpl banaani

hunajaa tai vaahterasiirappia

Valmistusohje

  1. Lämmitä rahkaohukaisia paistinpannussa miedolla lämmöllä. Saat rahkaohukaisiin lisää makua ja kaunista väriä, jos laitat pannulle hieman voita.
  2. Pilko kulhoon banaani. Soseuta banaani haarukalla painellen.
  3. Lisää sitten rahka ja maapähkinävoi, sekoita huolellisesti.
  4. Laita lusikalla täytettä ohukaisten päälle ja murskaa pähkinöitä pintaan.
  5. Voit lisätä annoksen päälle juoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia.